Airco Service

Airco Service

Steeds meer auto’s zijn voorzien van een airco. In de zomer zorgt de airco voor afkoeling en hij is bovendien ideaal om beslagen ramen te voorkomen.

Bij slecht of bij geen onderhoud kan er tijdens het gebruik van de airco vloeistof en gas vrijkomen, het zogenaamde koudemiddel, wat zeer slecht is voor het milieu.

Geen onderhoud is ook nog eens slecht voor de airco installatie zelf, een pomp die stuk gaat door gebrek aan koudemiddel en smering etc.
Daarom is controle van uw airco systeem een vereiste, niet alleen voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

STEK erkend

Airco service

Een STEK-erkenning krijg én behoud je als onderneming niet zomaar. Voor het verkrijgen én behouden van een STEK-erkenning moet een onderneming aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn gespecificeerd in een Reglement. Een van de belangrijkste voorwaarden is dat de onderneming beschikt over STEK-gediplomeerde monteurs.

Voor het behalen van de daarvoor benodigde diploma’s kunnen opleidingen gevolgd worden. Een van de doelen die STEK nastreeft is dat zowel de ondernemingen als hun monteurs exact weten waar zij op koudemiddelen-gebied ‘mee bezig’ zijn.

Airco Service

Airco onderhoud en airco ijskoud maken doe je bij garage Hauzendorfer.

STEK erkend

Garage Hauzendorfer is een STEK-erkend Servicestation dat beschikt over STEK-gediplomeerde monteurs.

Airco service

Home     Contact     Online afspraak     Disclaimer

 

 

 

Tienlingstraat 14

1507 DD Zaandam

 

 

info@hauzendorfer.nl

075 6142414